onsdag 5 maj 2010

Första turen i år

Nu har vi varit ut på första turen Sista april bar det iväg och  vi började där vi slutade i höstas nämligen Ångersjöns vildmarkscamping. Vi trivs bra där, det är lugnt och skönt.

Det blev besök i Söderhamn och  Skärså sedan vi kommit till Ångersjön och ställt upp "Greta". Dagen efter så åkte vi runt en hel del, först lite småvägar sedan ett besök i Hudiksvall. Efter välbehövligt fika så åkte vi Jungfrukustvägen upp till Jättendal. Därefter mot Bergsjö och sedan ner till Hudiksvall igen. Handlade lite mat och så åkte vi hem till "Greta".

Sista dagen, 2/5, bar det iväg hemöver. Turen gick ner på gamla E4 tog av mot Trönö, sedan Växbo och vidare mot Bollnäs. Lite fler slingriga vägar över Segersta, Bergvik, Stråtjära och  vid Holmsveden in på väg 272. Stannade i Ockelbo och fikade hos     Miss & Mrs, ett litet mysigt café i engelsk stil. Sedan var det bara att åka hem.

 

Det kommer att bli flera utfärder, både planerade och spontana dit näsan pekar. Det som är planerat är Torsåkers bluegrassfestival  2 -3/7 .

Helgen efter så bär det iväg till Stockholm, konsert på Cirkus med Kris Kristofferson. Vi kommer att bo på Bredängs camping.

14/8 är det tänkt att vi ska vara i Målilla och se på speedway, det ska bli trevligt. Boende blir campingen i Hulsfred.

 

Vid datorn denna gång är Doris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar