tisdag 14 augusti 2012

Fint besök.

Som ni läsare har förstått så har hustrun och jag tillbringat ett stort antal helger denna sommar  “fricampandes” i Grönsinka, dels därför att vi trivs så bra där och att det är nära bostadsorten.

 

 

DSCN0993

 

Vy taget från Hyttdammens dammlucka, Greta skymtar mellan björkarna till vänster om landsvägen.

 

 

 

 

Trotts den relativa närheten till trafikerad väg och bostäder, är det lugnt, tyst och ostört, framförallt nattetid. Naturen gör sig gällande på ett mycket påtagligt sätt, fågelsång och besök av skogens och naturens djur.  Har även vid några tillfällen haft besök av “infödingarna” som tagit sig en titt på oss tokiga “stadsbor”.                                                               

Vid något tillfälle har vi haft Gäss med telningar alldeles nära husvagnen, en tidig morgon såg jag rävar som undersökte kolgrillen och en förmiddag när vi var på väg för den sedvanliga provianteringen i Horndal två årsungar av Orre som i saklig takt passerade över vägen framför oss.

För några helger sedan satt vi inne i husvagnen en lördagförmiddag lyssnandes på radio/musik och hade det allmänt avspänt, då lugnet “stördes” av ett trivsamt muller av stooooora motorer.

 

 

009

 

Fint och oväntat besök.

 

 

 

Cirka 11 stycken entusiastbilar med tillhöraqnde passagerare svängde in på “vår” rast/ställplats, för en liten besträckare/matrast.

 

 

011

 

Vår dragbil Hans i fint sällskap.

 

 

 

 

 

Det blev en timmes trevligt umgänge och prat innan besökarna fortsatte sin lilla helgtripp till Rättvik och bilträffen där.

Efter en lugn, stilla helg på detta ställe brukar vi redan under hemfärden längta tillbaka.

 

Önskar er alla en fortsatt trevlig  höst med många fina campingupplevelser.

Lasse.

1 kommentar:

  1. Fricamping är absolut grejen. Trevlig blogg ni har ;-)
    Titta gärna in till mig www.minhusvagn.com

    SvaraRadera