tisdag 10 juli 2012

Ett regnigt Stockholm

15 – 18/6 tillbringade vi i Stockholm, uppställda på Bredängs camping. Främsta orsaken var en konsert på Cirkus, mer om detta lite längre ner.

Tyvärr så var vädret ganska uselt, blåsigt, kallt och regnigt, rena motsatsen till när vi var där i juli 2010. Det dåliga vädret gjorde att vi fick skippa en del av det vi tänkt göra under helgen. Det regnade  en del på fredagen så vi stannade på campingen den dagen.

Lördagen inleddes med lite bättre väder så vi tog tunnelbanan till Gamla stan och tänkte gå runt en stund för att sedan titta på Livrustkammaren. Vi hann inte mer än av tunnelbanan så satte regnet igång så vi gick direkt till Livrustkammaren.

 

DSCN1017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSCN1025

 

 

 

 

 

 

 

DSCN1026

 

 

 

 

 

 

 

DSCN1028

 

 

 

 

 

 

 

 

DSCN1029

 

Mycket intressant att se, blir troligtvis fler besök vid senare tillfälle.

Efter ett cafébesök så åkte vi tillbaka till campingen, väl där så gick vi runt lite och tittade på våra grannar medans det var uppehåll i regnandet.

 

DSCN1032

 

 

 

 

 

 

 

DSCN1034

 

 

 

 

 

 

 

DSCN1035

 

 

Måste ha varit blött att bo i tält

 

 

 

 

DSCN1038

 

 

 

 

 

 

DSCN1042

 

 

Snyggt lackad

 

 

 

 

 

 

DSCN1043

 

Lite annorlunda husbil

 

 

 

 

 

Dagen avslutades med mat, dryck och allmänt slöande.

 

disk

 

I stället för den obligatoriska grillbilden, det måste diskas också

 

 

 

 

Vaknade natten till söndag av att regnet bara vräkte ner, det fortsatte till långt fram på eftermiddagen. Läste senare att det inte regnat så mycket i Stockholm (sedan regnmängder började mätas)under ett dygn som då. Vi fick tyvärr se att det läkte in vatten vid framfönstret i husvagnen också, men det är åtgärdat nu.

 

Så blev det äntligen söndagkväll och besöket på Cirkus. En av countryns största stjärnor Dwight Yoakam uppträdde. Det är inte ofta han är i Sverige så det var bara att passa på.

 

dwight

 

 

 

 

 

 

 

 

Konserten var mycket bra, så den lever vi länge på, men tyvärr så var jag/vi tvungen att gå ut lite innan det var slut. Jag/Doris har stora problem med parfymlukter och dylikt, höll på storknade innan jag kom ut.. konstigt att folk ska behöva bada i parfym Ledsen

 

Vid datorn, Doris

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar