söndag 26 april 2009

Vad som är fixat och kollat på "Greta".

Jag är förvånad över vilket skick vagnen var i.Det enda som jag behövde göra, var i stort sett bara att kontrollera att de funktioner som skulle vara fungerade, och allt fungerade. Bara ett glapp i 12 -volts delen. Otroligt, på en snart tjugo år gammal vagn. Det följde med ett hyfsat förtält, soltak och markiser som var nya, reservhjul och vi fick även med "utestolar och bord".

En överraskning var att "Greta" var utrustad med sk, fjällkoppling. Såg visserligen det vid första "synen" på Caravan & Marine i Valbo, men det var inget vi då reagerade över.

Då vi är noviser på detta med husvagn fick vi mycket god vägledning av personalen på företaget.

Jag har visserligen god vana av detta med camping sedan mina år på två hjul, men detta med "hus på hjul" kan kallas för bonus, bara detta med att kunna duscha och gå på toa utan att behöva köa, eller sitta "över en trädstock" är stort.

I stort det enda som behövs fixas var laddningen av husvagnsbatteriet via bilens generator/batteri, då det till stor del kommer att bli s. k. fricamping för oss. Nya gardiner har också tillkommit, allergisk mot tyllgardiner som tydligen var original.

Nu ser vi fram emot att komma ut på vägarna och alla sköna och trivsamma upplevelser.

Väl mött på vägen. Lasse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar